“plat du jour”(Fransk dagens)

Tisdag till fredag erbjuder vi en “plat du jour” en Fransk Dagens serverat som buffé med en blandsallad, inkluderat kaffe, små kaka och bordsvatten.

Vegetarisk alternativ serverar vi på tallrik (90 kr) och från vår Bistromeny (se bistromeny och priser).

Detta kostar 100:- och serveras från 11:30 till 14:00. Pensionär 85:- (13:00-14:00)

Bistromeny serveras från 11:30-14:00 (Bistromeny)

Barn 8:-/år upp till 12 år.

Vecka 3:

Veckans vegetarisk rätt på tallrik: Veg: Gratain de champignons á la Monnet (Champinjongratäng á la Monnet) 90:-

veckans soppa: Soupe a l´onion (Fransk löksoppa toppad med bröd och mycket med ost) 75:-


måndag: Lunchstängt - Välkomna åter i morgon

tisdag: Tomate farcies avec ris pilaf (Färs- och ost fyllda gratinerade tomater med ugnsbakat ris)

onsdag: Pâte fraiche, sauce aux saumon fumé, fromage rapé (Vår färska pasta med varmrökt laxsås, riven ost)

torsdag: Cuisse de poulet rôties, sauce velouté, gratin de pommes de terres et poireaux (Rostade kycklingben med veloutésås samt potatis- och purjolöksgratäng)

fredag: Estouffade de boeuf ´a la provencale, pommes vapeur (Provencalsk oxgryta med kokt potatis)